Meer resultaten voor schilderijen

 
schilderijen
 
Schilderijen Kunstwerken Rijksstudio Rijksmuseum.
In totaal beheert het museum zon 6000 schilderijen op paneel en doek. Ook de collectie vroege Nederlandse schilderijen is befaamd: de meeste panelen dateren uit de 15de en 16de eeuw en hebben christelijke onderwerpen, maar er zijn ook bijzondere 14de-eeuwse portretten. Tegen 1600, na de reformatie, gingen schilders zich specialiseren in één onderwerp. Deze nieuwe genres waren meestal niet of slechts zijdelings religieus.
Schilderijen in het koor abdij grimbergen.
Schilderijen in het koor. Altaar Heilige Doodsstrijd. OLV van Grimbergen. Schilderijen in het koor. Vier schilderijen van Richard van Orley die in opdracht van Abt Augustinus van Eeckhout 1716-1747 speciaal voor deze abdijkerk werden uitgevoerd.: Bekering van de Heilige Norbertus.
Blauwe schilderijen zijn het meeste waard De Tijd.
Blauwe schilderijen zijn het meeste waard. Wie dit weekend gaat shoppen op de kunstbeurs Tefaf houdt best rekening met de kleur van de schilderijen. Voor extra toetsen blauw en rood betaalt u meer. Al kunt u op blauw wel verdienen bij een doorverkoop, leert onderzoek.
Nieuwe schilderijen en monotypes van Marc Raes Leuven Het Nieuwsblad.
Nieuws uit een andere gemeente? Nieuwe schilderijen en monotypes van Marc Raes. 02/10/2019 om 2019: door pl Print Corrigeer. Leuven In zijn ruime, lichte atelier dat gevestigd is in een voormalig pakhuis bij de Leuvense Vaart, exposeert Marc Raes 1952 een zeventigtal monotypes en schilderijen die hij sinds 2016 heeft gemaakt.
Doeken, prenten en andere wanddecoratie Maisons du Monde. Zwart. Beige. Grijs. Wit. Veelkleurig. Groen. Blauw. Goud. Kastanjebruin. Rood. Roze. Zilver. Geel. Natuur. Wereldkaart. Dieren. Stedelijk. Met boodschap. Zee. Keuken. Etnisch. Portretten. Hout. St
MOMBASA Doek van bruin en goudkleurig reliëf 90x90. Toegevoegd aan mijn verlanglijst. GREEN FACTORY Schilderijen met plantenprint x2 52x73. Toegevoegd aan mijn verlanglijst. ENJOY Wanddecoratie van bewerkt mangohout 30x45. Toegevoegd aan mijn verlanglijst. OSCAR Wanddecoratie honde 53x64. Toegevoegd aan mijn verlanglijst. WILD CACTUS Zwart en goudkleurige wanddecoratie met cactus 105x145. Toegevoegd aan mijn verlanglijst. CM LOWER MANHATTAN Afbeelding op canvas 90x120.
Schilderij kopen? Alle Schilderijen online bol.com.
Kies jouw winkel. Als je een schilderij koopt kies je natuurlijk één die je mooi vindt, maar bedenk ook waar je het schilderij gaat ophangen. Houd rekening met de grootte en de kleur van je muur. Voor in de tuin bestaan speciale schilderijen die geschikt zijn voor binnen èn buiten. Schilderijen inclusief lijst kun je direct aan de muur hangen. Voor de kinderkamer vind je ook leuke kinderschilderijen. Top 10 Schilderijen. Schilderijen voor binnen èn buiten. Schilderijen inclusief lijst. Schilderijen Voor binnen. Schilderijen 100 cm en breder. Schilderijen van Canvas. Schilderijen 100 cm en langer. Schilderijen 90 tot 100 cm. Schilderijen van Plexiglas. Schilderijen 80 tot 90 cm. Schilderijen 70 tot 80 cm. Schilderijen 60 tot 70 cm. Schilderijen 50 tot 60 cm. Schilderijen 90 tot 100 cm. Bloemen en Planten Schilderijen. Schilderijen 40 tot 50 cm. Schilderijen 80 tot 90 cm. Schilderijen 60 tot 70 cm. Te veel keuze? Beantwoord 5 korte vragen en vind jouw artikel. Help mij kiezen.
Ondek het assortiment kaders en schilderijen online Overstock Home Meubelen.
Kaders en schilderijen Bristol 58962. Kaders en schilderijen Bristol 61791. Kaders en schilderijen Bristol 58968. Kaders en schilderijen Bristol 61796. Kaders en schilderijen Bristol 61794. Kaders en schilderijen Bristol 58966. Kaders en schilderijen Bristol 61793. Kaders en schilderijen Bristol 41816.
Schilderijen.
Bij ieder schilderij borrelt er een gedicht op. Laat je hierdoor inspireren tot het opborrelen van jouw eigen beelden, woorden en ervaringen. Verkoopprijzen varieren van 280 euro kleinste formaat 30x30 cm tot 980 euro voor momenteel het grootste formaat 150x100 cm.
Schilderijen Luc Vanwambeke.
Je bezichtigt momenteel: Schilderijen van Luc Van Wambeke. Schilderijen Luc Van Wambeke. Luc Van Wambeke Ronse 1944 studeerde aan de Normaalschool te Gent waar Octave Landuyt lesgaf. Avondles in Sint-Lucas te Gent vulde zijn opleiding aan. Ook de fotografie, als tweede hobby, beïnvloedt zijn schilderijen.
Moderne schilderijen op maat en nog veel meer.
Industrieweg 37 2280 Grobbendonk. Schilderijen op maat. stArt to Art. Schilderijen op maat en nog veel meer. Wilt u uw woning, kantoor, bedrijf of winkel stijlvol en modern inrichten met een perfect geïntegreerd schilderij, beeld of foto? Bij stArt to Art kiest u zélf het formaat, de kleuren en de gewenste stijl aan de hand van verschillende voorbeelden.
Schilderijen.
De schilderijen van L. Lombart uit de 16de eeuw bevinden zich nu in de kerk van Stokrooie en in het Musée d'Art' moderne te Luik. De schilderijen van Jan van Boeckhorst en van Pieter Verlinden uit de 17de eeuw worden bewaard in de Sint-Quintinuskathedraal te Hasselt.

Contacteer ons