Resultaten voor vacature schilder friesland

 
vacature schilder friesland
 
36 Schilder vacatures in Friesland Adzuna.
Leuke feiten voor Schilder vacatures in Friesland. Er zijn 36 Schilder vacatures in Friesland die per direct op zoek, vergeleken met 8 in Leeuwarden. De grootste categorie waaronder vacatures Schilder staan vermeld is Handel vacatures, gevolgd door Bouwkunde vacatures. meer over deze vacature.
Schilder worden? Salaris, Opleiding, Vacatures Functie.
Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Schilder. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner. Wat is een Schilder? De Schilder oefent een vak uit.
Vacature Vacature: Assistent Schilder gezocht Noord-Friesland.
Vacature: Assistent Schilder gezocht Noord-Friesland SIE10774. Uren per week.: Particuliere werkzaamheden Klein onderhoud Groot onderhoud Nieuwbouw Algemeen. Mate van zelfstandigheid.: Wie ben jij? Werk jij het liefst in een koppel? Weet jij een goede afweging te maken tussen kwaliteit en kwantiteit?
Schilder vacatures in Friesland augustus 2020 Indeed.nl.
Voor een klein schildersbedrijf zijn wij op zoek naar een leerling schilder. In ieder geval een aanpakker die bekend is met de basis van professioneel. Meer dan 30 dagen geleden Vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor De Uitzendmakelaars Vacatures in Franeker. Lees meer over werken bij De Uitzendmakelaars. Faber Personeelsdiensten 48., Heerenveen 4 plaatsen. 2.300 3.100 per maand. Heb jij ruime ervaring in het schildersvak en in het bezit van vakdiploma's' of tenminste vijf jaar ervaring in het klantenwerk bij particulieren dan is dit jou. Meer dan 30 dagen geleden Vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Faber Personeelsdiensten Vacatures in Heerenveen. Lees meer over werken bij Faber Personeelsdiensten. Zie veelgestelde vragen en antwoorden over Faber Personeelsdiensten. 16 19 per uur. Deze werkgever werft via Indeed. Je hebt minimaal drie jaar ervaring als schilder.; De meeste opdrachtgevers zijn echter particulieren. Wanneer jij als echte vakman aan het schilderen bent. 3 dagen geleden Vacature opslaan. 2.000 3.000 per maand. Je hebt enkele jaren ervairng als jacht schilder.; Als jachtschilder ben je verantwoordelijke voor de hoogst haalbare kwaliteit welke voldoet aan alle eisen en. Meer dan 30 dagen geleden Vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Xelvin Vacatures in Friesland.
Dringend gezocht: Schilder in Friesland Juli 2020 127 jobs Jooble.
Dat is gratis! Vacatures Schilder Friesland. Nieuwe vacatures per e-mail ontvangen. op zoek naar ervaren Onderhoudsschilders met passie voor het vak. Ben jij een klantgerichte, flexibele, gemotiveerde en allround schilder in het bezit van een diploma gezel of heb jij aantoonbare ervaring in de schilder branche?
Schilder vacatures in Friesland NationaleVacaturebank.nl.
Online zoeken naar vacatures, banen en werk als schilder in de provincie / regio Friesland. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband. E-mail mij de nieuwste banen. Meer vacatures gevonden in de omgeving van Friesland. ONS Sneek zoekt klusjesmannen of vrouwen Nieuws Algemeen Bestuur geplaatst op: 10 Jun 2020 ONS Sneek zoekt klusjesmannen of vrouwen klusje Het bestuur van ONS Sneek is op zoek naar schilders, handy ers, gleuvengravers.
Vacature jachtschilder Pikmeerkruiser. Vacature jachtschilder Pikmeerkruiser.
Boottocht Friesland Najaar. Pikmeerkruiserclub vaartocht Elburg Blokzijl. Home Vacatures Vacature jachtschilder. Per direct zijn wij op zoek naar een ervaren jachtschilder. In deze functie realiseer je de afwerking van het exterieur van de Pikmeerkruiser, van het voorbewerken, plamuren tot het spuiten van het stalen jacht.
Home Meesterschilders Friesland BV.
Van jurist naar schilder. Laat u overtuigen. Meesterschilders Friesland BV is gecontroleerd door een externe vakdeskundige die bepaald heeft of Meesterschilders Friesland het onderhoudskosten garantie keurmerk waardig is. Na een uitgebreide controle hebben wij een pluim gekregen en mogen we het voormalige AF kenmerk in de toekomst gebruiken in al onze uitingen, de klanten zijn hierbij verzekerd van kwalitatief goed schilderwerk en garantievoorwaarden conform het Koninklijke OnderhoudNL garantie keurmerk.
Allround schilder vacatures in Friesland NationaleVacaturebank.nl.
76 vacatures gevonden. Online zoeken naar vacatures, banen en werk als allround schilder in de provincie / regio Friesland. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband.
Schilder Faber.
zijn wij op zoek naar een schilder met ruime ervaring in particulier onderhoud maar ook voor woningbouw werkzaamheden. Naast je ervaring in het schildersvak ben je sociaal vaardig en kan je goed omgaan met vragen en opmerkingen van de klant. Jij zorgt voor tevreden klanten die ook de volgende keer jou graag weer terug zien. Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken en kwaliteit vind jij belangrijk. Ben jij de kandidaat. Ervaring in het onderhoudswerk. In bezit van VCA of bereid dit te halen. In bezit van een rijbewijs B. Minimaal 375, uur per week beschikbaar. Wonende in de regio van Leeuwarden 40 km. Wat wij bieden. Een serieuze toekomst in de schildersbranche. Loon conform Schilders CAO. Kans op vast dienstverband. Mogelijkheid tot vakgerichte cursussen. Persoonlijk contact voor, tijdens en na je werkzaamheden. Pensioenfonds keuze BPF of Stipp. Deelname aan het Faber spaarprogramma. Hierbij kun je sparen voor leuke uitjes, cadeaus of gereedschap! Waar jij gaat werken. Een bedrijf met een informele werksfeer en waar de klant op een voetstuk staat. Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature?
Schilders Vacatures Klaverwerk.
Onderhoudsschilder omgeving Sneek. 20 januari 2019 0600.: Onderhoudsschilder Friesland Voor een mooi bedrijf in Friesland omgeving Sneek zijn wij op zeer korte termijn op zoek naar een ervaren schilder. Samen met collegas ga je aan de slag in het onderhoudswerk.

Contacteer ons