Resultaten voor schilderwerken

 
schilderwerken
 
Welkom bij Schilderwerken Bastiaens Familiebedrijf sinds 1929!
Wij zijn elke weekdag bereikbaar van 8u30 tot 12u en van 12u30 tot 17u. Offerte aanvragen Bel ons. Welkom bij Schilderwerken Bastiaens Familiebedrijf sinds 1929! Wees welkom in onze verfwinkel. Zowel de profs als de doe-het-zelvers vinden hier zeker alles wat men nodig heeft.
TOM LAENEN SCHILDERWERKEN.
HOME TOM LAENEN SCHILDERWERKEN CONTACT. MUREN EN PLAFONDS. SCHILDERWERKEN BUITEN SCHILDERWERKEN BINNEN. Tom Laenen Schilderwerken is een schildersbedrijf met méér dan 20 jaar vakervaring. We werken in een hecht team met ervaren collega-schilders. In onderling overleg gaan we op zoek naar de beste prijs-kwaliteitsoplossing voor jouw project.
Schilderwerken laten uitvoeren? Tips prijs advies vind je hier.
Eén van deze schilderwerken laten uitvoeren door een professional? Via onze online offertepagina kan je gratis vrijblijvend offertes ontvangen van erkende schilders in de buurt. Zelf schilderen of professionele schilder inschakelen? Ook kunnen prijzen sterk variëren van vakman tot vakman.
Lumen: Schilderwerken en decoratiewerken in en rond Retie.
Lumen bvba biedt niet alleen schilderwerken aan voor binnen en buiten maar ook een totaalpakket voor de inrichting van uw interieur. Wij geven kleuradvies en gaan uw interieur schilderen, behangen, voorzien van een nieuwe vloer en afwerken tot het kleinste detail.
Uw schilder in Halle-Zoersel Schilderwerken Van Opstal.
Schilderwerken: Info prijzen van schilders tips zelf schilderen.
Online offerte aanvragen voor schilderwerken. Is jouw interieur toe aan een nieuw kleurtje, moet er behang geplaatst worden of wil je schilderwerken laten uitvoeren aan de buitengevel? Vergelijk hier prijzen en voorstellen van professionele schilders uit jouw regio. Zo maak je de perfecte accentmuur.
Schilderwerken Timmy De Meyer.
Meer informatie over onze manier van werken en onze diensten, kan u terugvinden op onze website of contacteer ons en we maken graag een afspraak. Van traditionele en effen schilderwerken tot de meest verfijnde en hedendaagse decoratieve technieken, alles is mogelijk. Voor het schilderen van uw interieur werken wij uitsluitend met kwalitatieve producten.
Schilderwerken Gyssels Christophe.
Schilderwerken Gyssels is een jong en dynamisch bedrijf waar u terecht kan voor al uw binnen en buitenschilderwerken. Onze doelgroep zijn zowel particulieren als kmo's. onze troeven zijn binnenhuisdecoratie, wand en vloerbekleding, behangwerken, raamdecoratie en gevelschilderwerken renovatie, maar ook Gyproc en plamuurwerken.
SCHILDERWERKEN ASIVE bvba.
Houtwerk binnen deuren, deuromlijstingen, ramen, afwerken kan op verschillende wijze. Schrijnwerk in hout kan transparant afgewerkt worden met beits, olie of was zodat de houtstructuur zichtbaar blijft. Niet enkel houten kasten kunnen geschilderd, ook kasten uit verschillende andere materialen zoals kunstof, metaal kunnen wij bewerken en aanpassen in de gewenste stijl en kleur.
Voet Schilderwerken.
Binnen buitenschilderwerken Verstraete Schilderwerken.
De juiste sfeer met. Onze gordijnen en zonnewering zijn 100%. Wij leveren en plaatsen. Nieuwe techniek als vervanging voor. Ontdek de voordelen. Uw interieur of exterieur in de verf zetten? Verstraete Schilderwerken komt met de glimlach over de vloer bij particulieren en bedrijven voor binnenschilderwerken, buitenschilderwerken, behangwerken, dunpleister, stuctechnieken en raamdecoratie.

Contacteer ons